Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2011 11:27 - Хиперпространство - получаване. Звездолети космически кораби. Изкуствена гравитация и гравитомагнитно поле, приложение.
Автор: marcs Категория: Технологии   
Прочетен: 3339 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.04.2011 08:31


За получаване на хиперпространствено изкривяване на континиума е нужна четворка гравитомагнитни устройства(призматични системи) въртящи в противоположни посоки. marcs.blog.bg/technology/2009/12/04/gravitaciia-vreme-otnositelnost-i-kosmicheski-korabi.448186
Хиперпространството позволява полет с високи - надсветлинни скорости.
Това е способ за извършване на междузвездни полети. С други думи хиперпространствените космически кораби са звездолети на бъдещето.

Овладяването и реализирането на гравитомагнитната технология е сравнително лесно и напълно и възможно днес. Създаденото гравитомагнитно поле изкривява континиума и прави възможни далечните космичeски полети, а и други полезни неща,
http://marcs.blog.bg/technology/2009/12/04/gravitaciia-vreme-otnositelnost-i-kosmicheski-korabi.448186
Според изчисленията от един до няколко дни са достатъчни за зареждане на оптичната система призми за създаване на гравитомагнитно поле в зависимост от големината и масата на апарата, ако се използва 100МВт-ов лазер. Има и по-мощни лазери, но изчилявахме за по-разпространени лазери. С по-мощните става по-бързо и могат да се заредят и по-големи гравитомагнитни устройства.
Разбира се започваме със сравнително малки устройства. Големите гравитомагнитни установки ще се реализират впоследствие. Но на първо време ще вършат работа.
Това е първата крачка към космоса - към звездите.


Създаване на изкуствен гравитомагнетизъм (ИГМ).


С кръгова система специални призми се осигурява постояннен кръгов светлинен поток чрез пълно вътрешно отражение. Зарежда се със светлина /светлинна енергия/ чрез друга призма/оптична система и лазер.
Така се изкривява пространството и космическите кораби го предоляват без ограничението на скоростта на светлината.
Гравитомагнетизмът е част от Общата теория на относителността(ОТО). Той присъства в уравненията на Кер за решението на ОТО за въртящи се маси.

Пътуванията във времето са невъзможни,но може времето да се сондира - да се материализират обекти от миналото и бъдещето в настоящето.
Променя се само локалното време в силно гравитационно поле.
Материята е вълнова функция или материални вълни.(по Шрьодинген)
Материята се разглежда като наслагване на тези вълни, а светът като интерференчна картина подобно но холограма от материални вълни, така всяка част от света съдържа цялото в себе си като вълни - като холограма. Бъдещото й състояние съществува като предшестващи вълни, миналото също е включено в нея - в изкривеното пространство(увеличена гравитация) тези вълни се ускоряват или се увеличава честотата им (Теория на относителността) променя се наслагването на материалните вълни(ускорява се) и бъдещето се материализира в настоящето.
По принципа на допълнителността може да разгледаме и квантите според неопределеността. Промяната на неопределеността поради промяна на пространствената неопределеност, може да промени вероятностното състояние на кванта и да материализира бъдещето или миналото състояние.
Бъдещето е разновариантно, а не точно определено.
Съществува и обратния процес, ако има предмет в гравитационното поле и неговите материални вълни се разпространяват в посока навън от гравитационно поле, а те съдържат целия свят с повече подробности за по близкия, материалните вълни се забавят при движението от вътре навън в гравитационното поле и може да се материализира миналото(вълните при наслагването си изостават от настоящето си състояние).
Промяната на времето става като се обикаля в гравитомагнитното поле - по посока на въртенето или срещу него за съответно ускоряване или връщане на времето.
Това е възможно благодарение на квантовата механика.

Тази технология може да се използва  за:
- прогнозиране на бъдещето и проучване на миналото
- производство на копия от образец, включително готови заредени оптични системи призми за ИГМ и дори цели космически кораби.
- възкресение на мъртвите и реставриране на унищожени обекти
- реставриране на повредени обекти, изцеление и подмладяване на живи хора
- възстановяване на изразходвани запаси, горива, зареждане на призматични оптични системи за ИГМ и др.
- създаване на изкуствена гравитация и др.
Гласувай:
1
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marcs
Категория: Технологии
Прочетен: 74551
Постинги: 26
Коментари: 10
Гласове: 298
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031