Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2011 09:28 - Свободната енергия - как да печелим от нея. Практическо приложение
Автор: marcs Категория: Технологии   
Прочетен: 2886 Коментари: 0 Гласове:
4



Поради натиска на светоните финансовите олигарси и енергийни монополисти свободната енергия не се използва в практиката. http://marcs.blog.bg/technology/2009/12/04/svobodnata-energiia-na-tesla.448208
Ако не можем да я използваме явно, нищо не пречи да я използваме скришом тайно.
Може в някои електоцентрали да се монтират скрити генератори на свободна енергия. Така че се призвежда допълнително количество енергия с доста по-ниски разходи и съответно по-ниски цени. Може да се пести от разходите за горива като газ, въглища, ядерно гориво, като не се натоварват явните легални мощности, а работят вместо тях резервните тайни свободно енергийни генератори.
Доста преспективно е използването на свободна енергия по същия начин с неофициални генератори свободна енергия в енергоемките промишлени производства.
Така електрометалургията ще получи нова възможност за развитие, а обезпечена с енергия замрялата след промените родната промишленост ще може да се възроди и развива.
Може да се развие производство на алуминий, което е тоста енергоемко. Това ще развие и всички свързани машиностроителни приозводства.
Можем дори да печелим от производството на синтетични скъпоченни камъни като рубин, сапфир и др. коиот са доста енергоемки и скъпи.
Евтиното електричество от генераторите на свободна енергия може да се използва в редица производства на химическата промишленост. Може да се използва за производство на водород като газово гориво, който ще се използва където е нужно.
Можем накрая да си направим някоя друга секретна зона, в която освен военна техника ще прозвеждаме и използваме неудобните, забранените технологии и техника от световната финансова и енергиина олихгархия.
Дори пследните да разберат няма какво да направят, ако всичко е скрито покрито. Те ще предпочетат та зе запази тайната отколкото да влизат в конфликт с риск да излязат наяве неудобните за техния монопол технологии. Ще се примирят стига да не ги подяждаме много, а ние сме малка страна и ще го преглътнат някак.

Това обаче е шанс за развитието на България, която иначе е малка бедна страна и няма големи шансове за промишлено и икономичско развитие. Това ще ни спаси от бавната икономическа смърт на българския народ, която ни е наложена сега.



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marcs
Категория: Технологии
Прочетен: 108630
Постинги: 26
Коментари: 10
Гласове: 303
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031